Στο Adventure Park οι μικροί σας ήρωες (οι μεγάλοι ήρωες δεν εξαιρούνται) θα κάνουν το party της χρονιάς. «Απογειώστε» τους καλεσμένους σας, παιδιά και γονείς σε ένα ξεχωριστό party στο δάσος ανάμεσα σε πεύκα, πάγκους πικ-νικ και «ιπτάμενα» ζωάκια του δάσους.

Παιδικά Πάρτι στο Adventure Park

Μπορείτε να φέρετε και το δικό σας σπιτικό φαγητό χωρίς καμία επιβάρυνση και να χρησιμοποιήσετε τα δικά μας ψυγεία για να αποθηκεύσετε την τούρτα ή τα γλυκά που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

Στο AdventurePark  το πάρτυ είναι ολοήμερο . Κανείς δε σταματά την απογειωμένη μας διάθεση για παιχνίδι. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ 3-7 ΕΤΩΝ

Τα μικρά μας ‘Σκιουράκια’ (3-7 ετών) στο Adventure Park θα μάθουν μια καινούρια γλώσσα … τα σκιουρίστικα και θα εκπλήξουν τους γονείς τους με τις ικανότητες και τη φαντασία τους…! Φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό ασφαλείας «πετάμε» από δέντρο σε δέντρο με χίλιες δυο δοκιμασίες!

  • ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ 7-11 ΕΤΩΝ

Οι αρχάριοι- ή όσοι αισθάνονται έτσι- θα πρέπει να ξεκινήσουν από τις ‘Αλεπούδες’. Η πίστα απευθύνεται σε παιδιά από 7 και πάνω και ύψος τουλάχιστον 1,25. Οι έξι αυτές διαδρομές είναι οι περισσότερο εύκολες και κατάλληλες κυρίως για παιδιά. Αν τα Αλεπουδάκια  σας, έχουν συνηθίσει στις… εύκολες τούμπες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, έχουν μπροστά τους περίπου 3 ώρες για να κατανοήσουν πόσο δύσκολα οι super ήρωες… ”βγάζουν το ψωμί τους”.

  • ΛΥΚΟΙ 11-14 ΕΤΩΝ

Οι επόμενες σε κλάση δυσκολίας πίστες είναι οι ‘Λύκοι’. Εδώ θα βρείτε αρκετή αδρεναλίνη και θα αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τον εαυτό σας. Σε ύψη που κυμαίνονται από 4 έως 10 μέτρα, μικροί από 11 ετών και πάνω (άνω του 1,45 ύψους) και μεγάλοι δίνουν ραντεβού από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Ας «πετάξουμε» λοιπόν!

  • ΑΕΤΟΙ 14 + ΕΤΩΝ

Στους ‘Αετούς’ τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι διαδρομές αυτές απευθύνονται σε τολμηρούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα όρια και τις δυνατότητές τους. Αρκετά από τα περάσματα του ‘Αετού’ χρειάζονται επιδεξιότητα, αρμονία κινήσεων και ισορροπία, καθώς και τόλμη , αφού όλη η δραστηριότητα εξελίσσεται σε ύψος 15 περίπου μέτρων. Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε πιο ψηλοί από 1,60 και τουλάχιστον 14 ετών.

Παιδικά Πάρτι στο Adventure Park

Λίστα με τα Απαραίτητα για το Πάρτι:

  • Άνετα ρούχα-Άνετα Παπούτσια
  • Φαγητό πικ-νικ
  • Απογειωμένη Διάθεση
  • Περιπέτεια στα ύψη

Let’s fly…

 

Επικοινωνία : 6955586818 // 2103390985

Email: info@adventure-park.gr
Website: www.adventure-park.gr