Το μεγάλο μπαμ στο παιδικό πάρτι θα είναι η Τούρτα Γενεθλίων Ντραμς Μουσικής. Κάντε την έκπληξη στους φίλους βάζοντας στο κάθε ένα και μια ξεχωριστή γεύση, και αφήστε τους να απολαύσουν αυτή που τους αρέσει!

Τούρτα Ντραμς

Υλικά Συνταγής:

2 Παντεσπάνι, στρογγυλά
1 ποτήρι του κρασιού κονιάκ

Για τη Γέμιση:
3 φακελάκια κρέμα στιγμής σοκολάτας
1 πακέτο μπισκότα

Για την Ζαχαρόπαστα:
1 κιλό άχνη, 1 κουταλιά γλυκερίνη
1/2 κούπα γλυκόζη, 1/4 κούπας νερό,
5 κουταλάκια ζελατίνη (2 φακελάκια των 10 γρ.)
3 βανίλιες ή άλλο άρωμα
πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Εκτέλεση Συνταγής:

Η αγωνία για την τούρτα στο παιδικό πάρτυ είναι πάντα μεγάλη. Θα αρέσει στους φίλους και τις φίλες, τι γεύση πρέπει να διαλέξω;

Για την Ζαχαρόπαστα:
Σ’ ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό και διαλύετε μέσα τη ζελατίνη. Προσθέτετε τη γλυκόζη και τη βάζετε στη φωτιά. Μόλις λιώσει η γλυκόζη ρίχνετε τη γλυκερίνη και το άρωμα και κατεβάζετε από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ έχετε βάλει την άχνη κάνοντας μία λακκούβα στη μέση. Εκεί ρίχνετε τα υγρά υλικά. Ανακατεύετε με μία κουτάλα στην αρχή γιατί καίει. Έπειτα, ζυμώνετε με τα χέρια. Έχετε πάντα επιπλέον άχνη ζάχαρη σε περίπτωση που κολλάει για να προσθέτουμε.Η ζαχαρόπαστα είναι έτοιμη.
Την βάζετε στο πάγκο , πάντα όμως από κάτω έχετε άχνη για να μην κολλάει. Αν θέλετε η ζαχαρόπαστα να έχει χρώμα προσθέτετε λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύετε καλά. Βάζετε την ζαχαρόπαστα σε μία σακούλα ή μεμβράνη και την σφίγγετε καλά για να μην στεγνώσει.

Για την τούρτα:
Κόβετε κάθε παντεσπάνι σε 2 ίσα στρογγυλά κομμάτια. Χτυπάτε την κρέμα σοκολάτας καλά και τη ρίχνετε σε ένα μπολ. Κόβετε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια, τα ρίχνετε στο μπολ και ανακατεύετε καλά. Βάζετε σε ένα δίσκο για βάση ένα παντεσπάνι, το ραντίζετε με λίγο κονιάκ, και περνάτε μια στρώση κρέμας.
Συνεχίζετε βάζοντας από πάνω άλλο ένα παντεσπάνι, ραντισμένο με κονιάκ, και περνάτε άλλη μια στρώση κρέμας. Επαναλαμβάνετε το ίδιο με τα άλλα δύο κομμάτια παντεσπάνι που έχουν περισσέψει.
Αφήνετε την τούρτα για 10-12 ώρες στο ψυγείο για να παγώσει καλά. Ανοίγετε την ζαχαρόπαστα με τον πλάστη έτσι ώστε να γίνει λεπτή. Μόλις παγώσει η τούρτα την βγάζετε και την καλύπτετε από πάνω και γύρω – γύρω με τη ζαχαρόπαστα. Κόβετε με προσοχή κατά μήκος της τούρτας τη ζαχαρόπαστα που περισσεύει και στολίζετε την Τούρτα Γενεθλίων Ντραμς Μουσικής.