Αυτό το καλοκαίρι όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να φτιάξετε μια μοναδική καλοκαιρινή τούρτα που θα είναι εμπνευσμένη από τη θάλασσα. Τούρτα Βατραχάνθρωπος με Γεύση Σοκολάτας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Τούρτα Βατραχάνθρωπος με Γεύση Σοκολάτας

Υλικά Συνταγής:

2 παντεσπάνια στρογγυλά,

2 ποτήρια γάλα,

1 κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα,

γλάσο λευκό,

χρωματιστές καραμέλες,

Δάκρυα σοκολάτας

Συνταγή:

Αφού χτυπήσετε και ετοιμάσετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής,βάλτε στο δίσκο 1 παντεσπάνι στρογγυλό και πάνω του απλώστε την κρέμα ζαχαροπλαστικής, αφήνοντας μια μικρή στρώση για το άλλο παντεσπάνι. Προσθέστε το δεύτερο παντεσπάνι και καλύψτε ίσα ίσα με την υπόλοιπη κρέμα. Σκεπάστε με γλάσο λευκής σοκολάτας και αφήστε την τούρτα να παγώσει στο ψυγείο. Μόλις παγώσει βάλτε δάκρυα σοκολάτας για μάτια και χρωματιστές καραμέλες για μαλλιά και αυτιά. Αν θέλετε προσθέστε και μια μάσκα θαλάσσης και ο Βατραχάνθρωπος σας είναι έτοιμος.

 

Κάντε στο Παιδί σας ένα Διαφορετικό Δώρο!

Παραμύθι Γενεθλίων με το Όνομα & τη Φωτογραφία του από 16,80€

paidikoparti.gr-photo-tourtes genethliwn - dwro genethliwn - paramythi me fotografia

Εχει το παιδί σας γενέθλια ;  Ψάχνετε τι δώρο θα του κάνετε; Πρωτοτυπήστε και κάντε του ένα δώρο ξεχωριστό !Ένα παραμύθι  με ήρωα το ίδιο σας το Παιδί.

Ενα παραμύθι που θα γραφτεί και θα τυπωθεί ειδικά για το δικό σας παιδί! Με το όνομά του ή  και τη φωτογραφία του και την δική σας μοναδική αφιέρωση! Ένα δώρο γενεθλίων που θα μείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη του παιδιού, ακόμα και μετά από πάρα πολλά χρόνια δημιουργώντας γλυκές αναμνήσεις!

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο παραμύθι με Λεπτό Εξώφυλλο και στο Παραμύθι με Xοντρό Εξώφυλλο, ανάλογα με το τι σας αρέσει περισσότερο.

Σε μια μοναδκή τιμή προσφοράς

  • 16,80€ από 28,00€ για Λεπτό Εξώφυλλο
  • 28,80€ από 38,00€  για Χοντρο Εξώφυλλο

Ξεφυλλίστε το εδώ 

Στο www.familyandfriends.gr θα βρείτε και πολλά άλλα προσωποποιημένα δώρα διαφορετικά από όλα αυτά που έχετε κάνει μέχρι σήμερα!