Μοναδική παιδική τούρτα Scooby Doo. Η τούρτα σας πρέπει να είναι ξεχωριστή για  να «παίξει» το ρόλο της και να εντυπωσιάσει τόσο με την γεύση όσο και με την εμφάνιση της.

Παιδική Τούρτα Scooby Doo

Υλικά συνταγής:
Για το παντεσπάνι

½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι,
½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,
3 αυγά, 2 κουτ. σούπας σοκολάτα,
ρόφημα σε σκόνη

Για την κρέμα

2 αυγά και ένας κροκός χτυπημένος,
2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος,
275 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Για το στόλισμα

Χρώματα ζαχαροπλαστικής, Τρούφες, ζελέ

Συνταγή:

Για το παντεσπάνι χτυπήστε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη, ανακατέψτε τη σοκολάτα σε σκόνη με το αλεύρι και προσθέστε το στο μίγμα των αυγών. Βάλτε το μίγμα σε ένα μεγάλο τετράγωνο βουτυρωμένο ταψί και ψήστε το παντεσπάνι στους 190 βαθμούς για 25 λεπτά.

Για την κρέμα λιώστε την κουβερτούρα και προσθέστε τα αυγά και τον κροκό ανακατεύοντας συνέχεια. Στη συνέχεια χτυπήστε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί και προσθέστε το μίγμα της σοκολάτας.

Αφού και οι δυο παρασκευές είναι έτοιμες ήρθε η ώρα να ενώσετε την τούρτα. Για αρχή κόψτε το παντεσπάνι στο σχήμα του αγαπημένου ηρώα του παιδιού σας( 2 φορές) και απλώστε στη πρώτη βάση τη μισή κρέμα, σκεπάστε με τη δεύτερη βάση παντεσπάνι και καλύψτε από πάνω και στα πλάγια με την υπόλοιπη κρέμα. Για το στόλισμα σχηματίστε τον ηρώα με ζελέ και άλλα χρωματιστά υλικά και βάλτε την τούρτα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.  Η τούρτα σας είναι έτοιμη!