Στο γιορτινό παιδικό πάρτυ,  προσθέστε ακόμη ένα αλμυρό  νόστιμο πιάτο με τορτίγιας,  σε σχήμα αγγέλου. Οι μικροί σας καλεσμένοι θα ξετρελαθούν!

Αγγελάκι Τορτίγια

Υλικά συνταγής:

1 συσκευασία τορτίγιες
1 συσκευασία καλαμπόκι 200γρ.
Πράσινη σαλάτα
400 γρ.τριμμένο τυρί
1/2 κιλό κίτρινο τυρί
Ντοματίνια
Χρωματιστές πιπεριές
Πάστα ελιάς
Μαγιονέζα

 

Συνταγή:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Γεμίστε μία τορτίγια με τριμμένο τυρί, διπλώστε το στη μέση και ψήστε το για 5-10 λεπτά. Ψιλοκόψτε τις χρωματιστές πιπεριές, και την πράσινη σαλάτα. Γεμίστε μία τορτίγια με πράσινη σαλάτα, καλαμπόκι, τριμμένο τυρί, ντοματίνια, χρωματιστές πιπεριές, μαγιονέζα και ό,τι άλλο σας αρέσει. Τυλίξτε προσεχτικά, και ενώστε τις δυο άκρες με μια οδοντογλυφίδα. Στην άκρη της οδοντογλυφίδας προσθέστε ένα ντοματίνι. Τοποθετήστε στο πιάτο τη ψημένη τορτίγια για φτερά και από πάνω στη μέση αυτού το γεμιστό για σώμα. Βάλτε για κεφάλι ένα στρογγυλό κομμάτι τυρί και πάστα ελιάς για μάτια. Το Αγγελάκι τορτίγια είναι έτοιμο. Διακοσμείστε το πιάτο και σερβίρετε κρύο. Επαναλάβετε το ίδιο για τα άλλα 3 αγγελάκια.