Σνακ για το Πάρτι Πατίνι λαχανικών για ένα μοναδικό πιάτο στο μπουφέ σας

Σνακ για το πάρτι Πατίνι λαχανικών
Υλικά συνταγής για το πατίνι λαχανικών:

λαχανομπουκιές μαρούλι, αγγούρι, καρότο, ντοματίνια, πιπεριά κόκκινη και κίτρινη, κουπάτ σε σχήμα λουλουδιού και αστέρι

Εκτέλεση Συνταγής για ο πατίνι λαχανικών

Αφού ετοιμάσουμε τις λαχανομπουκίες ,ψιλοκόβουμε το μαρούλι. Σε ένα πιάτο σχηματίστε ένα πατίνι με τις λαχανομπουκιές και για ρόδες βάλτε δύο λαχαντομπουκίες. Συνοδέψτε το πατίνι με μαρούλι, καρότο ,πιπεριά και αγγούρι σε διάφορα χρώματα

Υλικά για λαχανομπουκιές

1 /2 κιλό αρακά βρασμένο,2 κ.σ. ελαιόλαδο,1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,1 κ.σ. μουστάρδα ,3 πατάτες πουρέ ,2 καρότα βρασμένα, 2αβγά ,2 κ.σ.σάλτσα σόγιας ,1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ,1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι

για το τηγάνισμα
2 αβγά, λίγη τριμμένη φρυγανιά
ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής για λαχανομπουκιές

Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Βάζουμε το μισό βρασμένο αρακά σε ένα μπολ και τον άλλο μισό σε μια λεκάνη.
Προσθέτουμε στη λεκάνη τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, τον πουρέ, τα καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια και τα αβγά και ζυμώνουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα σόγιας, το μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο.
Πλάθουμε τη ζύμη σε κροκέτες με ελαφρά βρεγμένα χέρια.
Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί.
Βουτάμε τις κροκέτες πρώτα στο αβγό και μετά στην τριμμένη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν.