Πόσο χρονών θα γίνεις στο επόμενο πάρτι σου; Φτιάξτε μια δημιουργική Πρόσκληση με αριθμούς και δώσε σε όλους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν.

Πρόσκληση με αριθμούς

Υλικά Κατασκευής:

Χρωματιστά χαρτόνια, ψαλίδι, κόλλα

Στάδια Κατασκευής:

Κόψτε ένα ορθογώνιο κομμάτι χαρτί και δίπλωστέ το στη μέση. Σχεδίαστε τα νούμερα της ηλικίας σας σε άλλο χρώμα χαρτόνι και κόψτε τα. Το μέγεθός τους δε πρέπει να ξεπερνά τη πρόσκληση διπλωμένη. Κόψτε και ένα λεπτό ορθογώνιο από άλλο χαρτόνι για να κολλήσετε επάνω του τα νούμερα. Τσάκιστέ το στη μέση και κόλλήστε το ένα νούμερο στη μία πλευρά και το άλλο στην άλλη. Κάντε και μία μικρή τσάκιση στη κάτω πλευρά και κόψτε τις γωνίες της.Κόλλήστε τη μια πλευρά της τσάκισης μέσα στη πρόσκληση, λίγο λόξά και κολλητά στη δίπλωση, και βάλτε κόλλα στην άλλη. Κλείστε τη πρόσκληση και πίεστέ την για να κολλήσει η βάση του αριθμού. Όταν στεγνώσει η κόλλα άνοιξτέ την. Οι αριθμοί θα σηκωθούν. Γράψτε κάτω από τους αριθμούς και στόλιστε με πολύχρωμα χαρτιά ή μολύβια.Και η Πρόσκληση σας είναι έτοιμη!

 

Φτιάξτε τώρα μια μοναδική και πρωτότυπη πρόσκληση για το Παιδικό Πάρτι κάνοντας personalize σε όποια πρόσκληση σας αρέσει από τις 400 που θα βρείτε στο http://www.proskliseis-kartes.gr/βάζοντας την φωτογραφία του παιδιού σας και δικά σας κείμενα.