Δώρο σφραγίδα για το παιδικό πάρτυ. Φτιάξτε πρωτότυπες σφραγίδες για τους καλεσμένους του πάρτυ σας για να αφήνουν το αποτύπωμά τους παντού!

Δώρο Σφραγίδα για το Παιδικό Πάρτυ

Υλικά κατασκευής:

Βέτεξ κουζίνας, Χαρτόνι, Ψαλίδι
Χρωματιστά χαρτιά, Κόλλα
Ρολό από χαρτί κουζίνας

Στάδια κατασκευής:

Γράψτε σ’ ένα βετέξ κουζίνας το όνομα ή τα αρχικά σας, με παχιά γράμματα και κόψτε τα. Σε χοντρό χαρτόνι, κόψτε ένα τετράγωνο που να χωράει τα γράμματα που έχετε ήδη κόψει και ντύστε το με χαρτί στα χρώματα που προτιμάτε. Κολλήστε τα γράμματα έτσι ώστε να φαίνονται κανονικά όταν τυπωθούν. Φτιάξτε ένα χερούλι, κόβοντας μία ροδέλα από ρολό χαρτίου κουζίνας και κολλήστε το στην πίσω μεριά. Η σφραγίδα είναι έτοιμη!

Γνωρίζατε ότι:

Με την λέξη σφραγίδα εννοούμε την αποτύπωση, που εκτυπώθηκε πάνω σε κάποιο έγγραφο με σκοπό να το πιστοποιήσει; Συνήθως ακολουθείτε από μία υπογραφή του ιδιοκτήτη της σφραγίδας. Η λέξη σφραγίδα χρησιμοποιείται για να περιγράψει την συσκευή που χρησιμοποιείται για να κατασκευάσει αυτή την αποτύπωση. Το πως θα απτυπωθεί η σφαγίδα εξαρτάται από την σχεδίαση της, το υλικό κατασκευής της, το υλικό στο οποίο αποτυπώνεται και από τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνεται. Συνήθως μία σφραγίδα περιέχει κάποιο κείμενο, και πιο σπάνια σχέδια.