Διακόσμηση πάρτι πλανήτης Κρόνος. Διακοσμήστε το χώρο του παιδικού πάρτι με θέμα το Διάστημα, με μικρούς πλανήτες Κρόνου!

Διακόσμηση Πάρτι Πλανήτης Κρόνος

Υλικά κατασκευής:

Τέμπερες, 1 Μπάλα από φελιζόλ, Κοπίδι, CD
Χρυσόσκονη, Συνδετήρα, Πετονιά, Κόλλα

Στάδια κατασκευής:

Βάψτε με τέμπερα μία μπάλα από φελιζόλ σε χρώματα πορτοκαλί και κίτρινο, όπως είναι η επιφάνεια του Κρόνου. Όταν στεγνώσει, κόψτε τη μπάλα στη μέση και κολλήστε τη μισή στο κέντρο μιας πλευράς ενός άχρηστου CD και την άλλη μισή στην άλλη πλευρά του CD. Κολλήστε χρυσόσκονη στη μία πλευρά, βάλτε έναν συνδετήρα, δέστε επάνω του πετονιά και κρεμάστε τον πλανήτη στο δωμάτιό σας.

Γνωρίζατε ότι:

Οι πλανήτες αλληλοέλκονται, με αποτέλεσμα να επηρεάζει ο ένας τη μορφή του άλλου;  Πριν ακόμη  ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας, οι αστρονόμοι αντιλήφθηκαν ότι ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας έλκονταν από ένα πλανήτη πέρα από τον Ποσειδώνα,  που δεν μπορούσαν να  δουν. Τελικά, ο Πλούτωνας ανακαλύφθηκε το 1930 από τον Αμερικανό Κλαιντ Τόμπο. Σήμερα οι αστρονόμοι γνωρίζουν ότι ο Πλούτωνας είναι πολύ μικρός για να επηρεάσει σημαντικά τις τροχιές του Ουρανού και του Ποσειδώνα. Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει και δέκατος πλανήτης, που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί, ο Πλανήτης Χ…