Φτιάξτε μόνοι σας ένα ξεχωριστό διακοσμητικό που γίνεται και παιχνίδι για το παιδικό πάρτι. Πινιάτα διακόσμηση για πάρτι, Χάμπτυ Ντάμπτυ και δωράκια για παιδικά πάρτι. Κάθε είδους δωράκι, κέρασμα και έκπληξη που θα μπορούσατε να σκεφτείτε για ένα παιδικό πάρτι!

Πινιάτα Διακόσμηση για Πάρτι, Χάμπτυ Ντάμπτυ

Υλικά Διακόσμησης:

μπαλόνι, παλιές εφημερίδες, ρολό κουζίνας
χρωματιστό λεπτό χαρτί, κόλλα, χαρτόνι μαύρο
σπάγκος, ψαλίδι, καραμέλες, μικρά παιχνίδια

Εκτέλεση:

Δημιουργείστε μαζί με τα παιδιά  μοναδικά διακοσμητικά και παιχνίδια για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων.

Φουσκώστε το μπαλόνι.  Σκίστε την εφημερίδα σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ αραιώστε λίγη κόλλα με νερό.

Εκεί θα βουτήξετε τα κομμάτια της εφημερίδας τα οποία στη συνέχεια θα κολλήσετε γύρω από το μπαλόνι. Αφού στεγνώσει θα  το τρυπήσετε μπαλόνι και θα το αφήσεις να ξεφουσκώσει. Μετά θα το κόψετε λίγο κάτω από την άκρη και θα το γεμίσετε με καραμέλες και παιχνίδια. Θα το ξανακλείσετε προσεκτικά και θα το σκεπάσετε αυτή τη φορά με πολλά στρώματα από το λεπτό χρωματιστό χαρτί, σχηματίζοντας σιγά σιγά το πρόσωπο και τα ρούχα του Χάμπτυ Ντάμπτυ.

Κόψτε το χαρτόνι από το χαρτί κουζίνας στη μέση και σχηματίστε με αυτό τα πόδια του. Φτιάξτε του ένα μεγάλο κόκκινο παπιγιόν και κολλήστε το στο λαιμό του. Στη συνέχεια φτιάξτε και κολλήστε τα μάτια, το χαμόγελο και τη μύτη του, και το σπάγκο από τον οποίο θα κρέμεται. Έτοιμη η πινιάτα διακόσμηση για πάρτι.

Στο παιδικό πάρτι θα το χτυπήσετε όλοι με τη σειρά με ένα ρόπαλο ώσπου να σπάσει και να πέσουν τα γλυκά και τα παιχνίδια!