Ένα παιδικό πάρτι φέρνει πάντα γέλιο και χαρά! Χρειαζόμαστε όμως τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα που αυτό μας αγχώνει! Στην ΙΚΕΑ θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα μοναδικό και αξέχαστο παιδικό πάρτι, στις πάντα χαμηλές τιμές ΙΚΕΑ!

paidikoparti.gr-photo- idees gia parti- ikea

 

Προσκλήσεις, σερβίτσια, διακόσμηση για το παιδικό πάρτι, δωράκια για τα παιδιά, χαρτιά περιτυλίγματος – είδη συσκευασίας και τόσα άλλα που θα μας εμπνεύσουν να οργανώσουμε ένα χαρούμενο παιδικό πάρτι!
Στο ΙΚΕΑ Papershop θα βρείτε τη σειρά OVERLAGSEN (http://www.ikea.gr/diakosmisi-spitiou/oikogeneies-diakosmisi-spitiou/OVERLAGSEN/) . Πρόκειται για μια νέα σειρά που θα σας ενθουσιάσει με τα ζωντανά της χρώματα και τα υπέροχα χαρούμενα ζωάκια που απεικονίζονται σε όλα της τα προϊόντα!

paidikoparti.gr-photo-idees gia parti- pothria gia parti- diakosmhsh paidikoy parti ikea

Στη σειρά θα βρείτε μεμονωμένα, χάρτινο τραπεζομάντηλο, πιατάκια, ποτηράκια, κουτάκια δώρων, προσκλήσεις και χαρτί περιτυλίγματος, αλλά και ένα σετ για πάρτι που περιλαμβάνει 6 κουτιά ποπ κορν, 6 προσκλήσεις (10×15 cm), 6 σακούλες για καραμέλες, 6 στέμματα, 2 διακοσμητικά τραπεζιού και 1 γιρλάντα 10 μέτρων με 48 σημαιάκια σε 8 διαφορετικά σχέδια!

Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε να αναμίξετε και την κλασική σειρά φαγητού KALAS ( http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/oikogeneies-paidiko-ikea/KALAS/) που αν και είναι ιδανική για τα καθημερινά γεύματα των παιδιών σας, (κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε στο πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων) συνδυάζεται πολύ όμορφα με τη σειρά OVERLAGSEN. Επιλέξτε μπολ, κυπελλάκια, πιατάκια και μαχαιροπίρουνα και βάλτε ακόμα περισσότερο χρώμα στο τραπέζι σας!

Μπορείτε να ενισχύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα με την κρεμαστή διακόσμηση VISIONAR (http://www.ikea.gr/diakosmisi-spitiou/oikogeneies-diakosmisi-spitiou/VISIONAR/ ). Θα τη βρείτε σε έντονα χρώματα που ταιριάζουν με τις σειρές OVERLAGSEN & KALAS αλλά και σε λευκό που ταιριάζει με όλα!

Και τώρα πρέπει να αποφασίσετε τι θα βάλετε μέσα στα κουτάκια δώρων σε κάθε παιδί! Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε πολλές έξυπνες αλλά και οικονομικές ιδέες ώστε να ευχαριστήσετε τους μικρούς καλεσμένους σας! Επισκεφθείτε το παιδικό τμήμα και εμπνευστείτε! (http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/paidia-ilikia-3-7/paidika-paihnidia/)
Και ένα αναμνηστικό! Μια καλή ιδέα είναι να στρώσετε ως τραπεζομάντηλο το ρολό χαρτί MALA (http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/oikogeneies-paidiko-ikea/MALA/), να δώσετε στα παιδιά μπογιές και να τα αφήσετε να δημιουργήσουν!

paidikoparti.gr-photo- idees gia parti- agoria - koritsia- ikea

 

www.ikea.gr