Προβληματίζεστε κάθε φορά που είναι να κάνετε δώρο στο παιδί σας ή σε κάποιο άλλο παιδί  λέγοντας ” Τι να πάρω πάλι; “

Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο, που θα μείνει αξέχαστο σε όποιο παιδί το προσφέρετε. Προσωποποιημένο Πάζλ 24 κομματιών με δύο επιλογές, μόνο με το όνομά του ή με το όνομα του και την φωτογραφία του.

paidikoparti.gr - idees- dwro - personalized  puzzle

Το παζλ είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που βοηθάει την σωστή ανάπτυξη του κάθε παιδιού. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που προτιμούν πολλοί γονείς γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στα λεγόμενα ” άχρηστα” παιχνίδια.

Φαντάζεστε την έκπληξη και το ενδιαφέρον κάθε παιδιού να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ για να δει το όνομα του ή και την φωτογραφία του να σχηματίζονται μπροστά του;

Φαντάζεστε κάποιο παιδί ή την μαμά του να πετάξει ποτέ το προσωποποιημένο παζλ που έχει την φωτογραφία και το όνομα του παιδιού του;

Κάντε λοιπόν την επομένη φορά ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει και θα μείνει αξέχαστα για πάρα πολύ καιρό, personalized puzzle 24 κομματιών, είτε για δώρο γενεθλίων είτε γιορτής, Μόνο με 11,90€.

Επιλέξτε δώρο για Παιδιά Πάζλ ,σε αγόρι ή κορίτσι  ένα από τα προσωποποιημένα που θα βρείτε στο familyandfriends.gr και να είστε σίγουροι ότι θα προσφέρετε το πιο πρωτότυπο και ξεχωριστό δώρο.

Φτιάξτε το προσωποποιημένο ΔΩΡΟ σας, σε 5 λεπτά, με ένα κλικ