Έχει γενέθλια ή γιορτάζει το παιδί σας, το βαφτιστήρι σας ή το ανιψάκι σας,αυτή την φορά κάντε του ένα δώρο, έξω από τα συνηθισμένα,  που θα το εντυπωσιάσει και θα μείνει αξέχαστο για πάντα, όχι μόνο για το παιδί αλλά και για εσάς.

 

biblia-zvgrfikhw-drasthriotiton1  

Ένα προσωποποιημένο Βιβλίο Ζωγραφικής με το όνομα του να πρωταγωνιστεί σε 24 ολόκληρες σελίδες και την φωτογραφία του να κυριαρχεί στο εξώφυλλο. Σε όλες τις σελίδες οι ζωγραφιές λένε κάτι στο ίδιο το παιδί, κάνοντας την ζωγραφική και την γνώση όχι αναγκαστική αλλά ευχάριστη και ταυτισμένη μαζί του.

Η αξία στα προσωποποιημένα δώρα δεν έχει τόσο σημασία όσο έχει η διάθεση και ο χρόνος που αφιερώνει κάποιος για να το δημιουργήσει, είτε ψάχνοντας για την φωτογραφία είτε γράφοντας ότι χρειάζεται για να είναι ολοκληρωμένο.  

Επιλέξτε ένα από τα βιβλία Ζωγραφικής & Δραστηριοτήτων με  τη φωτογραφία και το όνομα του παιδιού που θα βρείτε στο familyandfriends.gr και δώστε του την ευκαιρία να ζωγραφίσει και να μάθει τους αριθμούς, τα σχήματα ή ότι άλλο επιλέξετε μέσα από ένα βιβλίο που είναι το παιδί ο πρωταγωνιστής.

Η έκφραση της φατσούλας του θα σας μείνει αξέχαστη την ώρα που θα του προσφέρετε αυτό το πρωτότυπο και μοναδικό δώρο διαφορετικό από όλα τα άλλα και ειδικά φτιαγμένο για το παιδί.

Δείτε περισσότερες ιδέες για πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων ειδικά φτιαγμένα για το παιδί σας στο www.familyandfriends.gr