Διακοσμητικά αγγελάκια από χαρτί. Φτιάξτε αγγελάκια από χαρτόνι, για να διακοσμήσετε το χώρο στο χριστουγεννιάτικο παιδικό σας πάρτυ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

Διακοσμητικά Αγγελάκια από Χαρτί

Υλικά κατασκευής:

Χαρτόνι κανσόν σε διάφορα χρώματα, Μαύρος μαρκαδόρος
Κόλλα, ψαλίδι, Μπιλίτσες, Αστεράκια
Λεπτή ασημί κορδέλα, Κόλλα glitter

Στάδια κατασκευής:

Για μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το παράθυρο του δωματίου σας, ζωγραφίστε πάνω στο χαρτόνι αγγελάκια (ολόκληρα, ή τα μαλλιά, τα ρούχα και τα φτερά, σε διαφορετικό χρώμα χαρτόνι το καθένα), κλαδάκια και φυλλαράκια, και κόψτε τα γύρω-γύρω. Κολλήστε τα πάνω στο κλαδάκι και στολίστε τα με αστεράκια, μπιλίτσες, κορδέλα, και κόλλα glitter. Η χριστουγεννιάτικη κατασκευή είναι έτοιμη!

Γνωρίζατε ότι:

Ο τάρανδος είναι ελάφι που κατοικεί σε αρκτικές περιοχές; Αυτές κυρίως είναι η Αλάσκα, ο Καναδάς, η Βόρεια Αμερική, Βόρεια Ρωσία και Σκανδιναβία. Το βάρος του θηλυκού ποικίλει μεταξύ 60 και 170 κιλών. Το αρσενικό μπορεί να φτάσει μέχρι τα 300 κιλά. Οι τάρανδοι είναι μηρυκαστικά ζώα και τρώνε κυρίως λειχήνες τον χειμώνα. Ωστόσο, τρώνε και τα φύλλα από ιτιές καθώς επίσης βούρλα και χόρτα. Μπορούν επίσης να φάνε αρουραίους, τρωκτικά, πουλιά και αυγά πουλιών. Ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό των ταράνδων είναι πως διαθέτουν μπροστινά δόντια μόνο στο κάτω σαγόνι, ενώ φρονιμίτες και στα δύο σαγόνια.