Οργανώστε μόνοι σας το παιδικό πάρτι. Αν το παιδί σας λατρεύει τη μουσική, αρχίστε από την πρόσκληση πιάνο για παιδικά πάρτι για ένα υπέροχο μουσικό παιδικό πάρτι γενεθλίων.

Πρόσκληση Πιάνο για Παιδικά Πάρτι

Υλικά Πρόσκλησης:

Χαρτόνι μαύρο, Μανταλάκια, Ακρυλικό χρώμα, Ψαλίδι,
Σύρμα πίπας, Μολύβι, Μαρκαδοράκι, Πινέλο

Στάδια:

Με τους ρυθμούς τις μουσικής που σας αρέσει και υλικά που έχετε στο σπίτι φτιάξτε μια μοναδική πρόσκληση για το παιδικό πάρτι. Βάψτε τη μια πλευρά από τα μανταλάκια με το ακρυλικό χρώμ και το μαρκαδοράκι για να μοιάζουν με τα πλήκτρα ενός πιάνου. Σε ένα μαύρο χαρτόνι σχεδιάστε το περίγραμμα ενός πιάνου με ουρά, διπλώστε το στα δυο και κόψτε πάνω στο σχέδιο εκτός από την διπλωμένη μερία. Τρυπήστε το ένα φύλλο με τη μύτη ενός μολυβιού και πέρασε ένα κομμάτι από σύρμα πίπας έτσι ώστε το πιάνο να φαίνεται ανοιχτό. Κόψτε ένα κομμάτι λευκό χαρτί ζωγραφίστε νότες, γραψτε την πρόσκληση και κολλήστε το στο εσωτερικό του πιάνου σας. Πρόσθεσε τα μανταλάκια για πλήκτρα. Η πρόσκληση πιάνο για το μουσικό παιδικό πάρτι της παρέας είναι έτοιμη.

 

Φτιάξτε τώρα μια μοναδική και πρωτότυπη πρόσκληση για το Παιδικό Πάρτι κάνοντας personalize σε όποια πρόσκληση σας αρέσει από τις 400 που θα βρείτε στο http://www.proskliseis-kartes.gr/βάζοντας την φωτογραφία του παιδιού σας και δικά σας κείμενα.