Με λίγη φαντασία και διάθεση και με υλικά που έχετε στο σπίτι φτιάξτε μοναδικές προσκλήσεις για το παιδικό πάρτι. Η πρόσκληση γενεθλίων τσαντάκι για κορίτσια, θα ξεχωρίσει από όλες τις άλλες.

Πρόσκληση Γενεθλίων Τσαντάκι για Κορίτσια

Υλικά Πρόσκλησης:

Χαρτόνια, Χρώματα ακρυλικά, Κόλλα, Ψαλίδι

Στάδια:

Δημιουργείστε μαζί με τα παιδιά μοναδικές προσκλήσεις για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Η Πρόσκληση Τσαντάκι για Κορίτσια, θα ξεχωρίσει από όλες τις άλλες.Πάρε ένα ροζ χαρτόνι μεγέθους Α4 δίπλωσε το στη μέση και στην μια πλευρά κάνε το σκίτσο τσάντας που βλέπεις στην εικόνα. Κόψε προσεκτικά με το ψαλίδι το σχήμα της τσάντας που έχετε κάνει και διακόσμησέ το με διάφορα χαρτόνια. Σχεδιάστε και κόψτε το χερούλι και το κούμπωμα και κολλήστε τα στο πίσω μέρος της πρόσκλησης.Σε ένα πιάτο βάλτε λίγο λευκό ακρυλικό και γράψτε την πρόσκληση με πινέλο, μπορείτε πιο εύκολα να γράψετε με όποιο χρώμα μαρκαδόρο θέλετε. Κόβοντας διάφορα σχέδια από χαρτί ή χρησιμοποιώντας χάντρες ή κουμπιά μπορείτε να διακοσμήσετε την πρόσκληση σας.

 

Φτιάξτε τώρα μια μοναδική και πρωτότυπη πρόσκληση για το Παιδικό Πάρτι κάνοντας personalize σε όποια πρόσκληση σας αρέσει από τις 400 που θα βρείτε στο http://www.proskliseis-kartes.gr/βάζοντας την φωτογραφία του παιδιού σας και δικά σας κείμενα.