Ανοιξιάτικη πρόσκληση πασχαλίτσα για κορίτσια. Η εποχή των λουλουδιών και των αρωμάτων έφτασε! Βάλε κι εσύ την Άνοιξη στην παρέα με τις φίλες σου και οργάνωσε το πιο πολύχρωμο πάρτι που όλοι θα το θυμούνται για καιρό.

Ανοιξιάτικη Πρόσκληση Πασχαλίτσα για Κορίτσια

Υλικά Πρόσκλησης:

χαρτόνια, κόλλα, διπλόκαρφο, ψαλίδι, ματάκια

Στάδια:

Τσάκισε ένα ορθογώνιο κομμάτι χαρτόνι στη μέση. Kόψε ένα στρογγυλό μικρό και ένα μεγαλύτερο από μαύρο χαρτόνι για το κεφάλι και το σώμα της Πασχαλίτσας. Kόλλησε τα στη μέση της πρόσκλησης. Kόψε έναν κύκλο από κόκκινο χαρτόνι και κόφτο στη μέση. Kάνε σε μια άκρη από τα 2 κόκκινα χαρτόνια μια τρύπα και πέρνα από εκεί ένα διπλόκαρφο. Kάνε μια τρύπα στο σημείο που ενώνεται το σώμα με το κεφάλι της Πασχαλίτσας και στερέωσέ το στην πρόσκληση. Bάλε ματάκια και κεραίες. Για το κάτω μέρος της πρόσκλησης, κόψε τρίγωνα κομμάτια από απαλό πράσινο χαρτόνι και κόλλησε τα για γκαζόν.

 

Φτιάξτε τώρα μια μοναδική και πρωτότυπη πρόσκληση για το Παιδικό Πάρτι κάνοντας personalize σε όποια πρόσκληση σας αρέσει από τις 400 που θα βρείτε στο http://www.proskliseis-kartes.gr/βάζοντας την φωτογραφία του παιδιού σας και δικά σας κείμενα.