Η τούρτα γενεθλίων είναι μια φορά το χρόνο για αυτό σε κάθε παιδικό πάρτυ όλοι την περιμένουν με ανυπομονησία. Τούρτα για Καλοκαιρινό Πάρτυ, Πλαζ, άμμος από τριμμένο μπισκότο και κύματα από σαντιγί στολισμένα με παιχνίδια φιγούρες και το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει για βουτιά!

Τούρτα για Καλοκαιρινό Πάρτυ, Πλαζ

Υλικά Συνταγής:

2 ορθογώνιες βάσεις τούρτας ή λεπτά κέικ,
2 ½ φλιτζάνια γαλάζια κρέμα βουτύρου ή
σαντιγί για επικάλυψη (με χρώμα ζαχαροπλαστικής),
1/2 φλιτζανιού σαντιγί, ομπρελίτσες και
πλαστικές φιγούρες με μαγιό, ψαράκια & βαρκούλες.

Εκτέλεση Συνταγής:

Τούρτα για Καλοκαιρινό Πάρτυ, Πλαζ, Άμμος από τριμμένο μπισκότο και κύματα από σαντιγί στολισμένα με παιχνίδια φιγούρες και το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει για βουτιά!
Αφού ετοιμάσετε την τούρτα με τις δύο βάσεις και την γέμιση που προτιμάτε, την καλύπτετε ολόκληρη με μία λεπτή στρώση από την γαλάζια επικάλυψη.
Απλώνετε τη υπόλοιπη ποσότητα της γαλάζιας επικάλυψης στα 2/3 της επιφάνειας και δημιουργείτε τα κύματα με καμπύλη σπάτουλα.
Προσθέστε την λευκή επικάλυψη με κορνέ σε λεπτές λωρίδες για να κάνετε τον αφρό τον κυμάτων. Για την άμμο τρίψτε κρακεράκια ή άλλο μπισκότο και πασπαλίστε το υπόλοιπο 1/3 της τούρτας.
Τοποθετήστε τις φιγούρες και διατηρήστε την Τούρτα για Καλοκαιρινό Πάρτυ, Πλαζ, σε δυνατή ψύξη μέχρι την ώρα που θα την σερβίρετε.