Ονειρεύεστε ένα πάρτι όπου τα παιδιά θα περάσουν αξέχαστα; Το ολοκαίνουριο PLAYMOBIL FunPark στην Κηφισιά, αποτελεί τον ιδανικό χώρο!
Στο μεγάλο, φωτεινό PLAYMOBIL FunPark, έχετε την ευκαιρία να διοργανώσετε το πιο εντυπωσιακό πάρτι και να χαρίσετε στα παιδιά μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού.
paidikoparty (2)
Οι θεματικές γωνίες του PLAYMOBIL FunPark, γεμάτες αγαπημένα παιχνίδια, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό, όπου τα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο Lechuza Concept Store & Café που βρίσκεται στο χώρο.
paidikoparty (1)
Η PLAYMOBIL φροντίζει έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια για την πιο σημαντική ημέρα του παιδιού σας: Προσκλήσεις PLAYMOBIL, πειρατικά καπέλα και κορώνες για όλα τα παιδάκια, αλλά και όλα τα αναλώσιμα για την ημέρα του πάρτι, είναι στη διάθεσή σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό του PLAYMOBIL FunPark είναι πάντα δίπλα στα παιδιά, που ευχαριστιούνται το άπλετο παιχνίδι στον εντυπωσιακό παιδότοπο.
Την ημέρα του πάρτι, η είσοδος των συνοδών είναι ελεύθερη, ενώ η PLAYMOBIL επιφυλάσσει εκπλήξεις και για τον εορτάζοντα: Ένα μοναδικό, PLAYMOBIL δώρο αλλά και 15% έκπτωση στα προϊόντα του PLAYMOBIL FunStore για τη συγκεκριμένη ημέρα, μετατρέπουν τα γενέθλια του παιδιού σας σε μια υπέροχη εμπειρία!

Περισσότερες πληροφορίες & κράτηση χώρου: 210 8000018, www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas