Ψάχνετε ξεχωριστά Δώρα για το Παιδικό Πάρτι?

Μόνο στο familyandfriends.gr θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά δώρα για το παιδί. Δώρα μοναδικά και ανεκτίμητα που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Σελιδοδείκτες με Όνομα του Παιδιού
Ενθαρρύνετε τα παιδιά να αγαπήσουν και να οργανώσουν το διάβασμα τους με μοναδικούς προσωπικούς σελιδοδείκτες με το όνομά τους, που φτιάχτηκαν μόνο για αυτά.

selidodeikths_me_gataki_photo_familyandfriends.gr_thumb-450x450selidodeikths_me_koukouvagia_photo_familyandfriends.gr_thumb1-450x450

Βιβλίο Δραστηριοτήτων & Ζωγραφικής με πρωταγωνιστή το Παιδί σας
Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν την δική τους ιστορία! Δώστε την αφορμή στα Παιδιά να αναπτύξουν την δημιουργικότητα τους με 24 σελίδες που πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το Παιδί. ΜοναδικάPersonalized Βιβλία Δραστηριοτήτων – Ζωγραφικής με Φωτογραφία και το όνομά του Παιδιού σε όλη την ιστορία. Ένα Μοναδικό Δώρο για κάθε παιδί που θέλει να δημιουργεί ξεχωριστές αναμνήσεις.

kingdom_thumb-325x450numbers-boy_thumb-2-325x450

Παραμύθια με Ήρωα το Παιδί σας
Ένα Μοναδικό και Αξέχαστο Δώρο! Όλα τα Παιδιά λατρεύουν τα Παραμύθια για αυτό σκεφτείτε πόσο θα εντυπωσιαστούν και θα λατρέψουν ένα Παραμύθι που Ήρωας θα είναι το ίδιο το Παιδί. Επιλέξτε το παραμύθι που σας αρέσει με την Φωτογραφία και το Όνομα του Παιδιού σας, και αυτό το δώρο θα του μείνει αξέχαστο για όλη του τη ζωή.

paramithia-gia-paidia-photo-personalized-paramithi-genethliwnperosonalized-paramythia-monadiko-dwro-genethliwn-photo-ta-genethlia-filippou

Puzzle με Όνομα & Φωτογραφία του Παιδιού
Τα Παιδιά Δημιουργούν & Παίζουν με Παζλ! Το πιο ξεχωριστό δημιουργικό παιχνίδι για κάθε Παιδί.Personalized Παζλ με το Όνομα και την Φωτογραφία του παιδιού σας είναι ένα Μοναδικό Δώρο που θα κρατήσει για πάντα. Κάθε Αγόρι ή Κορίτσι θα ενθουσιαστεί, όταν ενώνοντας τα 24 κομμάτια που φτιάχτηκαν μόνο για αυτό, ανακαλύπτει το Όνομα του.

puzzle_me_louloudia_photo_familyandfriends.gr2_thumb-325x450personalized-puzzles-gia-agoria-photo

Μετρητής Ύψους με Όνομα του Παιδιού για το Δωμάτιο του
Πόσο γρήγορα μεγαλώνει το Παιδί σας; Απαντήστε σε αυτή την ερώτηση με ένα τέλειο διακοσμητικό για το Παιδικό Δωμάτιο, ένα Μετρητή ύψου που είναι ειδικά φτιαγμένο με το όνομα του παιδιού σας.

personalized-metrhths-ypsous-gia-koritsia personalized-metrhths-ypsous-gia-agoria

Personalised Τετράδια με το Όνομα του Παιδιού σας
Το καλύτερο Δώρο για όλους τους Μαθητές! Το Personalized τετράδιο θα γίνει το αγαπημένο του Παιδιού σας. Τα Παιδιά θα ενθουσιαστούν να γράφουν και να μαθαίνουν σε ένα μοναδικό τετράδιο με το όνομα τους στο εξώφυλλο. Κάντε τους την έκπληξη με ένα δώρο που θα αγαπήσουν πιο πολύ από όλα. Με κυκλικές γωνίες για περισσότερη ασφάλεια.

familyandfriends-tetradia-gia-agoria-photo-sxoliko-tetradio-me-notes_thumb-359x450tetradio_roz_photo_familyandfriends.gr_._thumb-359x450

Σουπλά με το Όνομα του Παιδιού σας & τον Αγαπημένο τους Ήρωα

Το Δώρο που κάνει τα γεύματα μοναδικά! Κάντε σήμερα το ξεχωριστό δώρο στο Παιδί σας, για να απολαμβάνει κάθε μέρα όλα τα γεύματα. Το Πρωινό γίνεται απόλαυση, το μεσημεριανό είναι ξεχωριστό και το βραδινό αφορμή για καλή παρέα με όλη την οικογένεια.

familyandfriends-sous-plat-gia-agoria-photo-sous-plat-gia-rock-stars_thumb-450x330familyandfriends-sous-plat-gia-koritsia-photo-sous-plat-me-louloudia_thumb-450x330

Folder με το Όνομα του Παιδιού σας
Η τακτοποίηση και αρχειοθέτηση κάθε σελίδας γίνεται με άλλη διάθεση με τους personalized φακέλους – folder, που έχουν στο εξώφυλλο το όνομα του παιδιού σας. Κάντε τους ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που θα αγαπήσουν περισσότερο από όλα τα άλλα.Επιλέξτε μαζί με τον φάκελο και το αντίστοιχο τετράδιο – notebook με σπιράλ για μικρούς και μεγάλους.

familyandfriends-personalized-folders-gia-agoria-photo-fakelos-me-fwties_thumb-359x450familyandfriends-personalized-folders-gia-koritsia-photo-fakelos-me-arxiko-gramma_thumb.png-359x450

 Επικοινωνία
familyandfriends.gr , τηλ.  210 6136300info@familyandfriends.gr,
Βρείτε μας στο Facebook