teleioparty.gr-photo-paidikoparti.gr-uphresies-gia-paidikaparty-proionta
Ποιός είπε ότι το θεματικό πάρτυ περιορίζεται μόνο στα πιάτα και στα ποτήρια;  Στο e-shop του www.teleioparty.gr θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές με είδη πάρτυ για όλα τα αγαπημένα θέματα μικρών και μεγάλων! Μικρές λεπτομέρειες, που θα κάνουν όμως τη διαφορά!

teleioparty.gr-photo-paidikoparti.gr-uphresies-gia-paidikaparty-proionta-1teleioparty.gr-photo-paidikoparti.gr-uphresies-gia-paidikaparty-proionta-2teleioparty.gr-photo-paidikoparti.gr-uphresies-gia-paidikaparty-proionta-3

Διακοσμήστε το σπίτι σας με όμορφα banners, χαρίστε στα παιδιά μάσκες ή τιάρες με τους αγαπημένους τους ήρωες, φουσκώστε μπαλόνια με το θέμα σας, και στολίστε τα γλυκά σας πάνω σε πανέμορφα Cupcakestands! Κεράκια με πριγκίπισσες, καραμούζες και καπελάκια θα συμπληρώσουν τη διακόσμησή σας και θα δώσουν κέφι στο πάρτυ σας!

teleioparty.gr-photo-paidikoparti.gr-uphresies-gia-paidikaparty-proionta-4

Πριγκίπισσες της Disney, Lalaloopsy, Monster High, Dora, Μικρό μου Πόνυ, Μπαλαρίνες για κοριτσάκια και Planes, Cars, Δεινοσαυράκια, Οχήματα και όλοι οι Υπερήρωες για τα αγοράκια! Επίσης, θα βρείτε καταπληκτικές Stylish σειρές για γενέθλια ενηλίκων και baby showers!

teleioparty.gr-photo-paidikoparti.gr-uphresies-gia-paidikaparty-proionta-5

Πάρτε μοναδικές ιδέες και εντυπωσιάστε όλους σας τους καλεσμένους! Εσείς απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας θέμα, και στο www.teleioparty.gr θα βρείτε όλα τα απαραίτητα!

Επικοινωνία
Τέλειο Πάρτι www.teleioparty.gr , τηλ.  210 8990079, info@teleioparty.gr,
Βρείτε μας στο Facebook